fbpx
Annonce

Avis: Dembélé nærmer sig skifte til Chelsea

Anders Lang Jensen - 29.05.22

// Ousmane Dembélé

Spekulationerne har været mange rundt om Ousmane Dembélé gennem de sidste mange måneder. En fremtid i Barca synes efterhånden umulig, og angiveligt er franskmanden tæt på en aftale med engelske Chelsea.

25-årige Ousmane Dembélé har været stærkt spillende i dette forår uden skader og med kampafgørende aktioner. Det har fornyet håbet om en ny længerevarende kontrakt på Camp Nou, men efterhånden er det løb kørt for Barcas ledelse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Ousmane Dembélé og hans agent Moussa Sissoko særdeles tæt på at nå til enighed med Premier League-klubben Chelsea. Englændernes træner, tyske Thomas Tuchel, arbejdede sammen med Dembélé i deres fælles tid i Borussia Dortmund.

Muligheden med Chelsea er opstået efter at den engelske klub er blev solgt til nye ejere og dermed igen kan købe spillere. Da russiske Abramovich ejede klubben, var han spærret på grund af sanktioner som følge af krigen i Ukraine.

Dembélés agent Moussa Sissoko har forleden udtalt, at franskmandens fremtid endnu ikke er afklaret, men et skifte til London-klubben rykker altså angiveligt nærmere.

.:FORSIDE:.