fbpx
Annonce

Avis: Dembélé har tilbud som Barca ikke kan matche

FCBARCELONA.DK - 29.11.21

// Ousmane Dembélé

instabar


Den langtrukne føljeton om Dembélés mulige forlængelse fortsætter. Endnu er der intet nyt i forhandlingerne, men der meldes om, at angriberen har tilbud fra Premier League klubber, som Barca ikke er i stand til at matche.

Hvorfor svarer Dembélés agent Moussa Sissoko ikke på det tilbud som Barca for flere måneder siden har sendt til dem? Angriberns kontrakt udløber til juni og det betyder, at Dembélé fra den 1. januar frit kan forhandle med andre klubber.

Nu melder avisen Sport, at Sissoko allerede har tilbud liggende fra nogle af de største klubber i Premier League. Også Newcastle skulle være på banen. Disse tilbud skulle angiveligt klart overstige hvad Barca er i stand til at tilbyde Dembélé. Dertil kommer at Dembélé kan imødese en massiv bonus, hvis han skifter på fri transfer til en ny klub til sommer.

Vælger Dembélé alene ud fra økonomien, ligner det altså et skifte væk fra Barca til sommer. Der er dog forlydender om, at han gerne vil blive i den catalanske klub, ikke mindst efter at Xavi er kommet til. Der tales om, at Barca skal mødes med Sissoko i næste uge for at finde ud af, om der er en fælles vej frem.

Der er dog næppe tvivl om, at Dembélés lønkrav vil være store og at det kan blive svært for Barca at opfylde dem. Derfor kan det meget vel være, at føljetonen fortsætter gennem hele foråret i håbet om, at økonomien forbedrer sig, så der kan blive råd til at beholde Dembélé i truppen.

.:FORSIDE:.