Avis: Coutinho leder efter et hus i Liverpool

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.05.21

© Getty Images


Spanske og engelske medier kunne i sidste uge fortælle om Liverpool-klubben Evertons interesse i at hente Coutinho. Der kan tilsyneladende være noget om snakken, da det nu meldes, at han leder efter et hus i Liverpool.

Den engelske avis The Sun skriver, at Coutinho leder efter et hus i Liverpool, som han kender så godt efter, at have boet i byen under sit meget succesrige ophold hos Liverpool. Det var netop i den røde Liverpool-klub, at Coutinho oplevede sin største tid i karrieren indtil nu.

Skulle et skifte væk fra Barca ske for Coutinho til sommer, vil han angiveligt helst tilbage til Premier League. Her kunne det være en mulighed for ham at flytte tilbage til Liverpool, da Everton altså meldes at være meget interesseret i brasilianeren.

Sandsynligheden for, at Coutinho forlader Barca til sommer er stor. I den forbindelse har Everton indtil nu været nævnt, som den eneste og mest seriøse bejler til midtbanespilleren i øjeblikket, men det kan ikke udelukkes, at andre klubber også snart sættes i forbindelse med Barca-spilleren.

Sidste sommer var Arsenal som bekendt ude efter Coutinho, mens Manchester United, Tottenham og Newcastle også tidligere er blevet sat i forbindelse med ham efter hans skifte til Barca. Lige nu plejer Coutinho sin knæskade hjemme i Brasilien.

.:FORSIDE:.