fbpx
Annonce

Avis: Barca vil tale forlængelse med Dembélés agent

FCBARCELONA.DK - 30.03.22

// Ousmane Dembélé

Barca har tydeligvis ikke opgivet at holde på Dembélé trods tidligere forgæves forsøg. Ifølge avisen Sport vil klubben tage kontrakt til angriberens agent for at genoptage forhandlingerne om en forlængelse.

Dembélé har i flere omgange takket nej til de forskellige kontraktudspil som klubben er kommet med hen over efteråret og vinteren. Han gik med stor sandsynlighed efter en lukrativ kontrakt et andet sted, muligvis PSG.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sideløbende har Dembélés formkurve været stigende og de seneste måneder har man set det bedste fra franskmanden, siden Barca hentede ham i Dortmund tilbage i sommeren 2017. Al polemikken omkring hans forlængelse og buen og piften fra publikum på Camp Nou, har tydeligvis ikke taget fokus fra ham.

Xavi har sat stor pris på Dembélés præstationer og det er med stor sandsynlighed Barca-træneren der har bedt klubben gøre et sidste forsøg på at forlænge med Dembélé. Avisen Sport fortæller, at Barca vil tage kontakt til agenten Moussa Sissoko, for afstemme synspunkter og gerne indlede forhandlinger.

Dembélés humør er bedre end nogensinde og holdkammeraterne ser også ud til, gerne at ville beholde franskmanden i truppen, så måske timingen er rigtig til at tale forlængelse.

.:FORSIDE:.