fbpx

Avis: Barca vil sælge Fati eller Torres denne sommer

FCBARCELONA.DK - 16.08.23

// Ansu Fati // Ferran Torres

Xavi føler angiveligt at der er overbooket i angrebet og derfor skulle han have bedt klubbens sportslige ledelse om, at sælge enten Ansu Fati eller Ferran Torres, mens Abde og Raphinha begge er blevet fredet.

Xavi er ved at danne sig billede af sit hold denne sæson og der kommer helt sikkert til at ske flere ændringer i truppen denne sommer. Nu tyder meget på, at der skal tyndes ud i angrebet. Det skriver avisen Sport.

Barca-træneren skulle være så begejstret for Abde og Lamine Yamal, at de bliver en del af førsteholdstruppen. For 16-årige Yamals vedkommende bliver det dog nok i en rolle mellem andetholdet Barca Atlétic og førsteholdet, for dermed at sikre ham spilletid, så udviklingen kan fortsætte.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derudover skulle Raphinha have overbevist Xavi om, at han er værd at satse på, ikke mindst efter at Dembélé er rejst og Neymar definitivt ikke kommer til klubben. Xavi har desuden Lewandowski, samt Pedri, der ofte spiller i angrebets venstre side. Begge er nøglespillere på holdet.

Tilbage er der Ansu Fati og Ferran Torres. Ingen af dem ser ud til at få hovedroller under Xavi denne sæson og derfor skulle træneren have besluttet, at den ene af dem kan sælges, hvis det rigtige bud kommer. Fati er 20 år og Torres 23 år, så der er masser af fremtid i dem begge. Derfor bliver det næppe svært at finde en klub til dem.

Spekulationerne omkring de to angriberen bakkes op af, at Xavi i kampen mod Getafe sendte netop Abde og Yamal på banen før Ansu Fati, mens Torres blev siddende på bænken.

Med til ligningen hører også, at Vitor Roque med stor sandsynlighed slutter sig til truppen til januar, når han afslutter den brasilianske sæson med Athletico Paranaense. Barca har købt den brasilianske angriber og det er kun de meget omtalte problemer med det økonomiske fairplay, der kan udskyde hans ankomst.

Der resterer to uger af sommerens transfervindue og her kommer Fati og Torres nok til at fylde en del på rygtebørsen..:FORSIDE:.