fbpx
Annonce

Avis: Barca vil hente Vitor Roque på lejekontrakt

Peter Vyff - 22.03.23

// Vitor Roque

Barca skulle eftersigende arbejde hårdt på at hente stortalentet Vitor Roque til næste sæson. Catalanerne har dog stadig store økonomiske problemer, og ledelsen ønsker derfor at hente brasilianeren på en lejekontrakt med en indbygget købsoption.

Ledelsen skulle angiveligt være i fuld gang med at undersøge muligheden for at forstærke sig med Vitor Roque fra Athletico Paranaense. Brasilianeren er blevet udråbt som det næste stortalent, og han skulle eftersigende også have et stort ønske om at skifte til Camp Nou.

Den 18-årige Roque forventes at koste i omegnen af 35 mio. euro, men selvom det virker som et overkommeligt beløb på nutidens transfermarkedet, så er pengene svære at finde på Camp Nou. Barca kæmper stadig hårdt med økonomien, hvilket har fået ledelsen til at undersøge alternative betalingsmetoder for at hente Paranaense-spilleren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalanerne har ifølge avisen Sport tænkt sig at benytte samme metode, som da Paris Saint-Germain i sin tid hentede Kylian Mbappé hos AS Monaco. Franskmanden skiftede først på en lejekontrakt, hvilket betød, at Parc de Princes-ledelsen kunne udskyde betalingen på 180 mio. euro til året efter.

Det lykkedes dermed PSG at komme omkring de hårde Financial Fair Play-regler, og det er nu angiveligt samme fremgangsmåde som Barca har tænkt sig at udnytte. Catalanerne møder nemlig hård konkurrence fra netop PSG i kapløbet om Roque, og ledelsen kan derfor med denne metode sikre sig brasilianeren og holde de andre bejlere på afstand.

Stortalentet har været i fremragende form i år, hvor det er blevet til 9 mål i 11 kampe, hvilket er noget bedre end Endrick, der i starten af året skrev under på en aftale med Real Madrid for næsen af Barca. Det er nemlig endnu ikke lykkedes for brasilianeren at finde målet i år, selvom det er blevet til 12 kampe for Palmeiras.

Barca er derfor ganske forståeligt helt opsat på at hente Roque til Camp Nou, hvor han får muligheden for at duellere med Endrick i de kommende år. Brasilianeren er samtidig også udset til at tage over for Robert Lewandowski, og håbet er at stortalentet kan tillære sig mange færdigheder fra den polske stjerneangriber.

.:FORSIDE:.