fbpx
Annonce

Avis: Barca holder øje med Lewandowski

FCBARCELONA.DK - 11.03.22

© Getty Images
// Robert Lewandowski

ps5 art


Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Barca forsøger at hente Erling Haaland til klubben til sommer. Nu meddeler den catalanske avis Sport dog, at man på Camp Nou også holder et vågent øje med Robert Lewandowski.

Der er ikke mange der er i tvivl om, at præsident Joan Laportas helt store transfermål i det kommende transfervindue til sommer er Erling Haaland. Nordmanden har dog mange bejlere og klubber som Manchester City og Real Madrid skulle også være særdeles interesserede.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor arbejder ledelsen på Camp Nou også med alternativer til Haaland og i den forbindelse kan den catalanske avis Sport fredag afsløre, at catalanerne angiveligt holder et vågent øje med Robert Lewandowski. Den polske angriber har nemlig kontraktudløb i 2023 og har endnu ikke forlænget sin kontrakt med Bayern München.

Hvis Lewandowski ikke forlænger sin kontrakt inden længe, så kan Bayern blive tvunget til at sælge stjerneangriberen til sommer, hvis man vil have penge for en transfer. Sker det ikke vil Lewandowski kunne rejse kvit og frit i 2023.

Selvom at Robert Lewandowski må betegnes som blandt de absolut bedste angribere i verden netop nu, så vil der ikke være tale om nogen langsigtet løsning, hvis Barca skulle ende med at hente ham til Camp Nou. Polakken fylder nemlig 34 år den 21. august og har dermed ikke mange år tilbage af sin karriere.

.:FORSIDE:.