fbpx
Annonce

Avis: Barca holder øje med Arsenals Aubameyang

Anders Lang Jensen - 16.12.21

// Aubameyang


Der har været drama i kulissen i den engelske hovedstadsklub Arsenal, da kaptajnen Pierre-Emerick Aubameyang har fået flået anførerbindet af sig i denne uge. Angriberen kan vise sig som en mulighed for Barca i vintermarkedet.

Angriberen fra afrikanske Gabon er ikke længere anfører i Arsenal, efter at han rejste for sent hjem efter en nylig rejse. Den 32-årige angriber er derfor i modvind i det engelske, og tidligere har Aubameyang været et tema på Camp Nou. Det er han angiveligt også nu.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Ifølge avisen Sport er Aubameyang et alternativ på listen af navne over mulige offensive forstærkninger denne vinter. Avisen melder, at angriberen selv gerne vil til det catalanske, og en handel kan blive en mulighed for Barca til januar.

Den store favorit er fortsat Ferran Torres fra Manchester City, men Xavi ser også gerne en rigtig angriber som tilføjelse til truppen, og det kan Aubameyang være løsningen på. Arsenal forventes at være villige til at lytte på forespørgsler om enten en lejeaftale en transfer for et lavt beløb, og det kan Barca lukrere på.

.:FORSIDE:.