fbpx

Avis: Barca er skuffet over Torres' og Fatis attitude

Simon Arun Vrábel - 02.07.23

// Ansu Fati // Ferran Torres

Ansu Fati og i særdeleshed Ferran Torres skulle have fået flere forskellige tilbud fra andre klubber, men deres totale mangel på interesse i at lytte på tilbuddene, har angiveligt skabt frustration og skuffelse hos Barcas ledelse.

Barca er forsat i en økonomisk situation, hvor alle bliver nødt til at rykke sammen i bussen, og ikke nødvendigvis tænke på sig selv først, men den manglende lyst fra Ansu Fati og Ferran Torres til at sætte klubbens behov over egne interesse, skulle have skuffet ledelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen


På trods af at den økonomiske situation i klubben er blevet meget bedre, så har ledelsen forsat behov for, at frigive lønkroner i spillerbudgettet, og det kan kun ske ved spillersalg eller lønreduktioner. Da klubben allerede har sagt farvel til klubikoner, og dermed også løntunge spillere i sidste sæson, som Jordi Alba, Sergio Busquets og Gerard Piqué, samt senest Umtiti, er den eneste løsning nu spillersalg.

I de seneste måneder har der været adskillige rygter om især Premier League-klubber, som har udvist interesse for Ferran Torres, og i sit seneste interview bekræftede Joan Laporta, at der også har været konkrete bud på Ansu Fati. Begge spillere har dog kategorisk nægtet at lytte på tilbud, og det har ifølge avisen Sport skuffet Laporta og resten af ledelsen.

Avisen fortæller, at man har forståelse for, at ingen af spillerne nødvendigvis ønsker at skifte Barca ud med Aston Villa og Wolverhampton, som har været meldt interesseret i henholdsvis Torres og Ansu Fati, men den totale mangel på interesse i at lytte til andre tilbud, skulle være humlen i klubbens frustration.

Ingen af de to spillere ligner faste startere når den nye sæson begynder, og da deres indsats i den forgangne sæson ikke har imponeret Xavi, er cheftræneren angiveligt på udkig efter alternativer i angrebet, hvor mere og mere tyder på, at Dembélé, Lewandowski og Raphinha har efterladt det bedste indtryk med mål, assist og et kontinuerligt højt niveau.

Ansu Fati scorede 10 mål og lavede fire assist i 51 kampe i sidste sæson imens Ferran Torres er noteret for syv mål og tre assist i 47 kampe..:FORSIDE:.