fbpx

Avis: Aubameyang har afvist Chelsea

Simon Arun Vrábel - 17.08.22

// Aubameyang

Anført af cheftræner Thomas Tuchel er Chelsea på udkig efter en ny centerforward og her er valget angiveligt faldet på Aubameyang, som dog ikke ønsker at forlade Camp Nou. Derfor har han ifølge engelske medier selv afvist Tuchels tilbud.

Selvom fodboldligaerne rundt om i Europa er gået i gang, så kører transfervinduet forsat frem til slutningen af august. I den engelske storklub Chelsea er man på udkig efter en ny centerforward, men de forhåbninger man havde om at lave en aftale med Aubameyang ser svære ud efter, at han selv skulle have afvist Thomas Tuchel.

Artiklen fortsætter under annoncen


I Nordlondon er man på udkig efter en afløser for Romero Lukaku, som er taget tilbage til Inter Milan og her var valget faldet på Pierre-Emerick Aubameyang, men den operation ser nu mere end svær ud. Oprindeligt havde Thomas Tuchel angiveligt udset sit Cristiano Ronaldo som hans nye spydspids, men på trods af knurre på tråden imellem portugiseren og Manchester United så har ”de røde djævle” forbudt Ronaldo at skifte. Konsekvensen af dette har gjort Chelsea mere desperate og derfor har de tilbudt Aubameyang en kæmpe løn for at skifte til England.

Aubameyang er dog først og fremmest glad for at være i Catalonien og for at arbejde sammen med Xavi. Ifølge det engelske medie The Mirror har han derfor fortalt Thomas Tuchel, at han er smigret over interessen og at han ikke kategorisk vil afvise en dag at spille for Chelsea, men for nuværende vil han gerne blive på Camp Nou hvor han nyder godt af Xavis tillid på trods af ikke at være førstevalget efter Lewandowskis ankomst.

Samtidig melder den catalanske avis Sport, at Aubameyang har fået indbygget en klausul i sin kontrakt, som gør, at klubben skal betale ham en anselig kompensation, hvis man ophæver den 33-årige angribers kontrakt inden han begynder sit sidste kontraktår ,hvilket vil være i 2024. Til den tid vil Aubameyang være 35 år. Det ser derfor ud til, at Thomas Tuchel må lede andre steder end i Barca efter en ny angriber.

.:FORSIDE:.