fbpx

Avis: Arsenal presser på i kampen om Raphinha

Allan Stefan - 22.06.22

// Raphinha

Flere britiske medier, herunder mediet Goal og avisen Mirror, rapporterer om Arsenals stærke interesse i Barca-emnet Raphinha. ‘The Gunners’ skulle angiveligt være i fuld gang med at strikke et lukrativt tilbud sammen til Leeds-topscoreren.

Den brasilianske angriber har gennem de seneste mange måneder været sat i forbindelse med Barca, og Raphinha skulle efter sigende være højt på Xavis liste over ønskespillere til den kommende sæson.

Men Leeds overlevelse i Premier League har gjort transferen langt dyrere end hvad catalanerne håbede de kunne give for den teknisk stærke spiller. Elland Road-klubben forlanger i omegnen af 50 millioner euro for deres guldfugl og med Barcas skrøbelige økonomi, har Joan Laporta og co. været påpasselige med at komme med et konkret bud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport har Arsenal taget et progressivt skridt fremad i parternes forhandlinger. Sport rapporterer, at klubben fra det nordlige London ønsker at afslutte forhandlingerne i løbet af den igangværende uge. Arsenal skulle angiveligt være i stand til at tilbyde Raphinha og hans repræsentant Deco en langt mere attraktiv lønpakke end det Barca har formået at strikke sammen.

Med mindre Raphinha vælger at vægte Xavis projekt højere end Arsenals store lønpakke, kan han muligvis være tabt for catalanerne. Men med udsigt til det forjættede Champions League-fodbold og med Barcas gode forhold til Raphinhas agent Deco in mente, skal det bestemt ikke udelukkes, at Raphinha i sidste ende vælge en tilværelse i Catalonien.

.:FORSIDE:.