fbpx

Avis: Ansu Fati insisterer på at blive i Barca

Simon Arun Vrábel - 14.06.23

// Ansu Fati

Tidligere på ugen afholdt Ansu Fatis agent, Jorge Mendes, et møde med den sportslige ledelse i Barca, og selvom der nok blev talt om et muligt klubskifte, så menes Ansu Fati at insistere på at blive på Camp Nou uanset hvad.

På trods af at være fra La Masia, spille med nummer 10 på ryggen, og kun være 20 år gammel, så har Ansu Fati slet ikke levet op til de høje forventninger, og det har medført massive rygter om spillerens fremtid. Ansu Fati selv skulle dog på ingen måde have interesse i en fremtid andetsteds end i Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandag eftermiddag landede superagenten Jorge Mendes i Barcelona for at mødes med Deco og Mateu Alemany fra den sportslige ledelse, for at diskuteree fremtiden for en lang række spillere. Her er en af de mest presserende og komplicerede situationer fremtiden for Ansu Fati. Den unge angriber har ikke levet op til Xavis forventninger, og med sine kun 20 år, øjner den sportslige ledelse et kæmpe salg af den unge catalaner.

Jorge Mendes må dog smøre skjorteærmerne helt op, for avisen Sport fortæller, at Ansu Fati på ingen måde har interesse i at lytte på tilbud fra andre klubber. Den unge angriber og hans familie er fast besluttet på at blive i Barcelona og det gør situationen yderst kompliceret. Den sportslige ledelse er ikke fast besluttet på at sælge Ansu Fati, men omvendt vil man ikke afvise det rette bud.

Der har tidligere været rygter om, at Jorge Mendes har prøvet at bytte Rúben Neves med Ansu Fati, men sidstnævnte ønsker ikke at skifte Barca ud med Wolverhampton, som i øvrigt ikke har udsigt til europæisk fodbold i næste sæson. Omvendt kan Ansu Fati med sine kun 20 år næppe være interesseret i at sidde på bænken, og derfor bliver det spændende at se, hvordan de kommende uger udvikler sig..:FORSIDE:.