fbpx
Annonce

Avis: AC afviser større Chelsea-løn for Barca-skifte

Anders Lang Jensen - 08.03.22

// Andreas Christensen

ps5 art


Det ligner efterhånden et spørgsmål om tid, før danske Andreas Christensen underskriver en aftale med Barca gældende fra sommer. Forsvarsprofilen ønsker et skifte til Camp Nou og det til trods for væsentligt større tilbud fra Chelsea.

Ifølge en lang række medier, heriblandt den troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, bliver den danske landsholdsstopper Barcas første sommerforstærkning. Parterne er langt i deres dialog, og Andreas Christensen har også været gennem to lægetjek som led i færdiggørelsen af forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hos engelske Chelsea har deres ønske om at beholde Andreas Christensen dog været stort, og London-klubben har tilbudt en større kontrakt, end Barca har gjort. Det melder avisen Sport. Yderligere beretter avisen, at danskerens repræsentanter har rådgivet Christensen om at forlænge i Chelsea.

Det har forsvarsprofilen dog afvist, for hans brændende ønske er at skifte til Xavis mandskab efter sæsonen ved kontraktudløb. Økonomisk har tilbuddene andre steder fra været større end fra Barca, men alligevel ligner Andreas Christensen en ny mand i den catalanske defensiv efter sæsonen.

.:FORSIDE:.