fbpx
Annonce

Arda Turan sikrede sin første triumf som træner

FCBARCELONA.DK - 08.04.24

© Twitter
// Arda Turan

Den tidligere Barca-spiller Arda Turan har haft et noget turbulent liv efter sin afsked med Barca i 2018. Nu har tyrkeren dog kastet sig over trænerjobbet, hvor han søndag fik sin første store triumf.

Efter at have været en stor profil i Atlético Madrid hentede Barca i i 2015 tyrkiske Arda Turan til Camp Nou. Her nåede han at spille i tre sæsoner, men blev aldrig den store succes. I 2018 forlod Turan så den catalanske hovedstad på flere lejeaftaler, inden han skiftede på en fri transfer til Galatasaray, inden han i 2022 indstillede karrieren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I april 2023 kastede Arda Turan sig så over trænergerningen, da han blev cheftræner for tyrkiske Eyüpspor i den næstbedste nationale række. Her skulle den tidligere Barca-spiller kun bruge en enkelt sæson, før han kunne fejre sin første store triumf.

Søndag sikrede Eyüpspor med Arda Turan i spidsen nemlig oprykning til den bedste tyrkiske række. Det er første gang i klubbens 105 år lange historie, at man skal spille i den tyrkiske Süper Lig. Oprykningen blev sikret efter en sejr på 4-1 over Altay.

Se Arda Turan og spillerne fejre opryningen herunder:

.:FORSIDE:.