fbpx
Annonce

Araújo kommer med undskyldning efter rødt kort

FCBARCELONA.DK - 17.04.24

// PSG // Ronald Araujo

Barca blev tirsdag sendt ud af Champions League efter et nederlag på 1-4 il PSG. Catalanerne kom foran, men et direkte rødt kort til Ronald Araújo gav sejren til det franske hold. Nu kommer uruguayaneren med en undskyldning.

Selvom at der var tale om et særdeles tvivlsomt dømt frispark, så blev Ronald Araújo udvist med et direkte rødt kort for at have bremset PSG's Bradley Barcola som bagerste mand. Udvisninger blev altafgørende for kampen og efterlod Barca med 10 mand i mere end en time.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter kampen og det skuffende nederlag var Ronald Araújo tavs og mødte ikke op for at tale med pressen. Denne onsdag offentliggjorde forsvarsspilleren så en besked på de sociale medier, hvor han undskylder.

'Den fodbold, der har givet mig så mange glæder, rammer mig nu hårdt. Jeg takker alle dem, der ubetinget står ved min side, mine holdkammerater, der gav alt på banen, og til tilskuerne, der troede på holdet lige til det sidste. Jeg beklager dybt, at jeg ikke kunne give dem denne glæde. Vi vil forsøge igen. Força Barça, nu og altid!' skriver Araújo på Instagram.

Torsdag skal Araújo deltage ved præsentationen af en bogudgivelse og her forventes det, at han for første gang udtaler sig om skuffelsen mod PSG.

Gense aktionen hvor Araújo udvises øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.