fbpx
Annonce

Andreas Christensen roses igen for sin indsats

FCBARCELONA.DK - 09.01.23

// Andreas Christensen

Andreas Christensen leverede søndag endnu en overbevisende præstation i Barca-forsvaret, da man slog Atlético Madrid med 0-1. Dagen derpå fremhæves og roses den danske forsvarsspiller i de catalanske og spanske medier.

Danske Andreas Christensen har uden tvivl været en af Barcas bedste spillere i denne sæson og han har kamp efter kamp leveret flotte præstationer i Xavis defensiv. Det er på trods af, at spillet ikke har fungeret for catalanerne.

I søndagens opgør på udebane mod Atlético Madrid leverede AC endnu en flot og sikker indsats i forsvaret, hvor han samtidig også viste sig stærk i det opbyggende spil. Dagen derpå er danskeren en af de spillere, som roses mest af aviserne i Barcelona og Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sport:
'Meget sikker i forsvaret - både hvordan han læser spillet, hvordan han forsvarer sig og hvordan han bygger spillet op'.

Mundo Deportivo:
'Meget sikker i defensiven selv da Atlético havde overtaget. Derudover hjalp han til i offensiven og havde endda en afslutning på mål'.

Marca:
'Christensen har grebet chancen efter Piqués afgang. Meget sikker og meget kompetent'.

Også mediet Whoscored, som bedømmer spillerne i kampene, har Andreas Christensen blandt de absolut bedste i søndagens opgør. Han er kun overgået af Jules Koundé, som også spille en fantastisk kamp i forsvaret.

.:FORSIDE:.