fbpx

Ancelotti: 'Jeg må være ærlig - Barca spillede godt'

FCBARCELONA.DK - 13.01.22

// El Clásico // Supercup

ps5 art


Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, var uden overraskelse godt tilfreds med onsdagens sejr over Barca i den spanske Supercup. Den italienske træner måtte dog erkende, at catalanerne havde spillet en god kamp.

Godt nok tabte Barca onsdagens semifinale i den spanske Supercup til Real Madrid, men især i anden halvleg havde catalanerne overtaget og viste særdeles lovende takter. Det var Real Madrid-træneren enig i.

Artiklen fortsætter under annoncen


Læs Ancelottis udtalelser om Barca og kampen herunder.

'Jeg bliver nødt til at være ærlig - Barcelona spillede en god kamp. De har nogle gode spillere. Jeg synes ikke man kan sige, at de dominerede kampen, men de kontrollerede bolden. Vi valgte derfor at trække os tilbage og satse på kontraangreb, hvor vi var meget effektive' sagde italieneren.

'Jeg synes, at det var en lige kamp. Ingen af holdene dominerede kampen. Vi måtte kæmpe hårdt og vi havde det svært, da det var en meget lige kamp. Det var to gode hold på banen, som spillede en seværdig kamp' sagde han ydermere.

Efter den ordinære spilletid var stillingen 2-2 efter en udligning af Ansu Fati, hvilket resulterede i forlænget spilletid. Her udnyttede Real Madrid en af deres mange kontraangreb til den afgørende scoring til 2-3.

.:FORSIDE:.