fbpx
Annonce

Aleñá: 'Jeg vil aldrig fejre en scoring mod Barca'

FCBARCELONA.DK - 22.04.21

© Getty Images
// Aleña // Getafe

Barcas næste opgave er allerede i morgen aften, hvor Getafe gæster Camp Nou. Med på holdet har madrilenerne Carles Aleñá som de har lejet i Barca og han ser frem mod en speciel oplevelse.

Aleñá fik ikke meget spilletid under Ronald Koeman i starten af sæsonen og derfor valgte han i januer måned egenhændigt at tage til Getafe på en lejeaftale. Catalaneren havde en klausul i sin kontrakt der gav ham denne mulighed og den udnyttede han.

I dag er Aleñá en af de bærende spillere hos Getafe og han må forventes at starte inde i morgen aften på sin gamle hjemmebane. Han er udmærket klar over, at der venter en speciel aften på Camp Nou.

'Jeg vil aldrig kunne fejre et mål mod Barcelona, som jeg tilhører og hvor jeg er vokset op siden jeg var seks år. Aldrig!' udtaler han ifølge avisen El Mundo Deportivo.

'Som Barca-fan ønsker jeg at Barcelona vinder ligaen og at de vinder alle de kampe der kommer efter den på torsdag. Det bliver en svær afslutning på sæsonen for Barca og Madrid og de andre' fortsætter han.

'Det er klart, at det er et meget svært stadion og jeg vil være tilfreds med uafgjort, men vores hold bør løbe på banen for at vinde, for ellers bliver vi løbet over ende' siger han videre.

Også Messis fremtid kommenteres. 'Både for fodbolden og for Barca håber vi alle at han bliver' kommer det fra Aleñá.

En af Aleñás største konkurrenter på Barcas midtbane er Frenkie de Jong og ham har Aleña tydeligvis stor respekt for. 'Han kommer til skabe en epoke. Barcelona er det perfekte sted for ham og lige nu ser vi ham i hans bedste version' udtaler han.

Til sidst glæder Aleñá sig over, at Getafe spillede uagjort med Real Madrid i weekenden, så Barca igen selv kan afgøre ligaen. 'Getafe spillede en flot kamp mod Madrid. Vi havde fortjent at vinde, men at spille uafgjort mod et hold som Madrid styrker dig' afslutter catalaneren.

.:FORSIDE:.