fbpx
Annonce

Alba og Pedri med i spansk EM-skuffelse

FCBARCELONA.DK - 15.06.21

// Jordi Alba // Spanien // Pedri


Spanien lagde skuffende ud ved EM ved kun at spille 0-0 mod Sverige. Jordi Alba og Pedri startede inde og spillede samtlige 90 minutter, men akkurat som holdkammeraterne, var der ikke meget der lykkedes for dem.

Pedris plads i startopstillingen betød, at Barca-spilleren er den yngste spiller for Spanien ved et EM, men han vil næppe huske tilbage på kampen med glæde. Det var nemlig ikke meget der lykkedes for ham i de 90 minutter. Han arbejdede som altid godt, men fik ikke noget ud af det.

Alba var mere synlig, specielt i de første 45 minutter, hvor meget af det spanske spil gik gennem ham. Til gengæld var det ikke mange af Albas indlæg der nåede sit mål, eller også blev de ikke behandlet godt af holdkammeraterne.

I fraværet af den coronaramte Sergio Busquets, var det Jordi Alba der bar anførerbindet på det spanske hold. Spanien havde bolden markant mest, men de havde svært ved at nedbryde den svenske forsvarsmur.

Ude på sidelinjen kunne landstræner Luis Enrique se sit hold uden idéer og trods et masssivt pres i kampens slutfase, lykkedes det ikke at få sat det forløsende mål ind. Det hele sluttede derfor som det var startet med 0-0.

Spanien spiller sin næste kamp på lørdag, hvor de møder Polen.

.:FORSIDE:.