fbpx
Annonce

AC er nomineret til årets fodboldspiller i Danmark

Anders Lang Jensen - 02.01.24

// Andreas Christensen

I sommeren 2022 skiftede danske Andreas Christensen til Barca, og efter sin første sæson i det catalanske vandt han to trofæer i form af La Liga og den spanske Super Cup. Nu er danskeren nomineret til årets fodboldspiller.

Hvert år kåres årets mandlige fodboldspiller i Danmark af DBU og Spillerforeningen i fællesskab. Her er Andreas Christensen nomineret som årets mandlige spiller, og vinderen kåres på lørdag den 6. januar til showet Sport 2023 på DR.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg sluttede sæsonen af med at vinde to trofæer i min første sæson i FC Barcelona. Jeg ramte et højere niveau, end jeg har ramt de foregående år’, siger Andreas Christensen selv til Spillerforeningen om sit 2023 i forbindelse med nomineringen.

Sammenlignet med sidste sæson har spilletiden i indeværende sæson været mere svingende for danskeren i Barca, hvor konkurrencen i forsvaret er blevet skærpet endnu mere. João Cancelo er kommet til og har sat sig på højreback-positionen, mens Iñigo Martínez også er kommet ind og har fået kampe i midterforsvaret.

På det danske landshold har AC dog hele vejen igennem været en vigtig brik og fast mand på holdkortet. Dermed har forsvarsspilleren haft en stor andel i den sikrede kvalifikation til EM-slutrunden i Tyskland til sommer.

ac4

 

.:FORSIDE:.