fbpx
Annonce

Abidal: 'Vi gav ikke Xavi noget tilbud'

FCBARCELONA.DK - 05.02.20

© Getty Images
// Xavi // Abidal

I december var der mange spekulationer om, at Barca havde tilbudt Xavi jobbet som Barca-træner, men at han takkede nej. Nu fortæller sportschef Eric Abidal, at klubben reelt aldrig tilbød Barca-legenden jobbet.

'Vi havde ingen tilbud til Xavi. Hvis han har et, må han vise det frem, for jeg har ikke set det. På vores første møde lyttede Xavi til os og på det andet fortalte han om sine planer' kommer det overraskende fra Abidal til avisen Sport.

'Det der kom ud i pressen handlede mere om politik end det sportslige. Jeg taler ikke om politik, men om fodbold. Jeg er kun interesseret i at tale om hvordan en træner arbejder, men i pressen kom der mange andre ting frem, end dem vi talte om' fortsætter han.

Abidal bliver spurgt, hvordan han har det med rygterne i pressen. 'Det irriterer mig ikke. Jeg udførte mit arbejde. Der var et par trænere tilbage (I kampen om jobbet som Barca-træner, red.) og intet kom ud i pressen' svarer han.

Til sidst forsikrer Abidal om, at Barca ikke havde besluttet, at Xavi skulle have jobbet som Barca-træner tilbudt, da man holdt møde med ham. 'Han har ikke så stor erfaring, men han er selvfølgelig fra klubben og ved hvordan man arbejder og hvilke taktiske planer man skal have. Klubben valgte Quique Setién for to år og vi har stor tillid til ham. Døren vil altid være åben for Xavi. Jeg ved ikke om jeg vil være i klubben, men Barca vil altid have døren åben for ham' afslutter han.

.:FORSIDE:.