Suárez: 'Forstår at man leder efter min erstatning'

Magnus Wind - 15.11.19

© Getty Images

Luis Suárez har været fast mand i Barca angrebet siden han kom til fra Liverpool, men niveauet er begyndt at blive mere svingende. Angriberen udtaler nu, at han godt forstår, hvis klubben søger efter en ny 9'er.  

I 2014 købte Barca Luis Suárez i Liverpool, og angriberen har været fast mand hos catalanerne siden da, hvor han har bidraget med 185 mål i 260 kampe. Til tider rammer uruguayeren dog ikke altid sit topniveau, og derfor synes han at det er helt naturligt, hvis Barca leder efter en erstatning for ham. Det udtaler han til det uruguayanske sportsmedie Ovación. 

'Jeg kan godt forstå det, hvis klubben kigger efter eller ønsker en 9'er mere. Det er der ikke noget underligt i. Det er sådan, fodbold er. Der kommer et tidspunkt, hvor min alder ikke vil tillade, at jeg spiller på det niveau Barcelona kræver, men mens jeg har styrken til at konkurrere, så vil jeg gøre det'. Suárez har i denne sæson scoret otte mål i 13 kampe. 

Angriberen fortæller også om kravene ved at spille i en storklub som Barca. 'Kravene i Barcelona er kæmpestore. Hver tredje dag bliver vi testet og man bliver ikke bare lige tilgivet, hvis man spiller bare én dårlig kamp. Det er ikke let at spille i en klub som Barcelona. Man skal tilpasse sig og vinde sin plads. Jeg har været i klubben i fem år og levet med det pres, og jeg har altid forsøgt at agere på den rigtige måde' siger han.

Suárez har kontraktudløb i sommeren 2021.

.:FORSIDE:.