Boateng: 'Jeg har drømt om at spille i Barca'

FCBARCELONA.DK - 22.01.19

Kevin-Prince Boateng ankom mandag aften til Barcelona, hvor han i dag bliver præsenteret som ny Barca-spiller for resten af sæsonen. Angriberen kunne ved ankomsten ikke skjule sin glæde over at skulle spille på Camp Nou.

'Jeg er meget lykkelig for at komme til Barca. Jeg ser virkelig frem til at spille på mit nye hold. Det er en stor drøm for alle børn at kunne komme til at spille for denne klub og derfor er det en kæmpe ære for mig. Lige nu ønsker jeg kun at hjælpe holdet med alt den styrke jeg har' startede Boateng.

'Det er en drøm for alle spillere at komme til Barca og det har også været en stor drøm for mig at spille i Barca en dag. Jeg er dog en meget realistisk person og derfor er jeg godt klar over, at dette er en meget stor dag for mig. Jeg er 31 år gammel, men hvis man arbejder hårdt i livet bliver dine drømme til virkelighed' sagde den nye Barca-angriber.

Boateng skriver som bekendt under på sin nye kontrakt klokken 11.30 og bliver præsenteret på Camp Nou klokken 12.15. Klokken 13.00 holder han pressemøde. Du kan se det hele direkte her på fcbarcelona.dk.

.:FORSIDE:.