FCBARCELONA.DK - 21.06.21

// Depay

Blot to dage efter meldingen om Memphis Depays skifte til Barca, viste den hollandske angriber sig flot frem ved EM. Han scorede et mål og lagde en assist for Holland i 3-0 sejren over Nord Makedonien.

Memphis Depay ville nok vise ledelsen i Barcelona, at de har valgt rigtigt ved at satse på ham de næste to sæsoner, for han var særdeles oplagt i EM-kampen mellem Nord Makedonien og Holland.

Midt i første halvleg bragte Memphis Holland foran på en omstilling, hvor han sikkert sendte bolden i nettet til 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Få minutter inde i anden halvleg var Memphis i centrum igen, da han lagde op till Wijnaldums scoring til 2-0. Kort efter var Memphis tæt på med et godt forsøg, men keeperen parerede. Wijnaldum var klar på risposten og så stod det 3-0.

Midt i halvlegen kunne Memphis tilfreds forlade banen efter en flot indsats, der helt sikkert også skabte glæde på Camp Nou, for her kan man kun glæde sig over, at have sikret sig en af EM's mest målfarlige spillere.

Samtidig kan man ærgre sig over, at det glippede på målstregen med at hente Wijnaldum, for han spillede også en rigtig flot kamp.

Det samme gjorde Frenkie de Jong, der som altid fyldte meget på den hollandske midtbane. Også han blev pillet ud i anden halvleg, da kampen var lukket.

Med sejren tager Holland gruppesejren i suveræn stil og de er dermed klar til 1/8 finalerne.