fbpx
Annonce

Yuste: 'Jeg afviser ikke at Dembélé kan forlænge'

FCBARCELONA.DK - 23.03.22

// Ousmane Dembélé

Barcas vicepræsident Rafa Yuste slog i går fast i et interview, at klubben er klar til at mødes med Dembélé og hans agenter om en forlængelse, hvis det er det som han ønsker. Også forhandlingerne med Araujo og Gavi kommenteres.

Dembélé blev hårdt kritiseret for ikke at svare på Barcas tilbud om forlængelse i efteråret og i vinter. Hans kontrakt udløber til sommer og rygter fortæller om en aftale med PSG fra næste sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efterfølgende har Dembélé oplevet sin bedste periode nogensinde i Barca, hvor han har været afgørende i flere kampe, ikke med scoringer, men med oplæg. Det så man senest i El Clásico i søndags, hvor han lagde op til de to første mål i 0-4 sejren.

Nu åbner Barca op for, at man gerne vil genoptage snakken om forlængelse, hvis Dembélé altså har lyst. Det slog vicepræsident Rafa Yuste fast i går.

'Som I ved, gav forhandlingerne ikke frugt dengang, men Xavi fortæller os, at det er en exceptionel spiller, hvilket er rigtigt, og at han bidrager meget til holdet. Jeg mener Xavi udfører et afgørende arbejde, også psykologisk, for at hjælpe Dembélé til at forstå vores system bedre' udtalte Yuste i går til Catalunya Radio.

'Hvis Dembélé hele tiden føler sig bedre til rette i de kommende måneder, og sådan tror jeg det bliver, så afviser jeg ikke at vi kan mødes med hans agenter, for at se på mulighederne for at han bliver hos os' fortsatte vicepræsidenten og dermed er døren åbnet for den franske angriber.

Derefter blev der spurgt til de langtrukne forhandlinger med Araujo og Gavi om deres forlængelser. 'Vi arbejder maksimalt med de muligheder vi har, så der ikke opstår nogle problemer med deres forlængelser og de stadig kan spille for klubben. De er begge meget tilfredse med holdet og det gør forhandlingerne nemmere. Derfor er jeg optimistisk, for alle gør alt for at det kan lykkes' afsluttede Yuste.

.:FORSIDE:.