fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi må ikke fejle. Det er alt eller intet'

FCBARCELONA.DK - 16.03.22

// Xavi // Galatasaray

ps5 art


Xavi har holdt pressemøde i Istanbul forud for kampen i morgen aften mod Galatasaray. Her forudså han en svær aften på grund 0-0 resultatet i første opgør og det medlevende tyrkiske publikum.

'I morgen er en finale og det fokuserer vi på. Vi glæder os til at kampen starter, for at vi kan vise, at vi kan være med i Europa. Det er finale for begge hold og en svær kamp for os, for vi gjorde ikke arbejdet færdigt i første kamp, hvor vi ikke engang scorede' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi må ikke fejle. Det er alt eller intet. Vi skal skal spille med mere intensitet end i den første kamp. Der kunne jeg ikke lide første halvleg, mens vi var bedre i anden, men manglede effektivitet. Galatasaray bremsede os godt og vi gjorde ikke hvad vi skulle. Vi skal vinde på et af de stadions, hvor tilskuerne bakker mest op'.

Her er hvad Xavi ellers udtalte:

Forventninger til kampen:
'Det bliver en kamp som den første, mod et hold der forsvarer sig og lurer på kontra. Det skal vi finde løsninger på og angribe bedre. Vi ser kampen i møde med stor motivation og lyst til at komme videre'.

Barcas genpres:
'Presspillet er en af grundpillerne i vores spillestil. Der må ikke være en spiller der ikke deltager i genpresset. Det er ikke til forhandling. Hvis vi ikke lægger pres, skal vi løbe 70 meter tilbage, så det er vigtigt at spillerne arbejder for holdet. Hvis du presser højt, kommer du til at løbe mindre' .

Kampens betydning:
'En sejr vil styrke vores moral og vores selvtillid. Hvis vi taber, vil det modsatte ske. Vi spiller på en svær bane, med andre mål og hvor publikum presser på. Det er en afgørende test for os'.

Føler Xavi et ekstra pres?
'Jeg kan lide at være under pres, for jeg vil vinde. Vi har ikke et godt resultat med os og vi er i samme situation som mod Napoli, hvor vi kom stærkere ud af det. Det her er Europa og her får man intet foræret'.

Vurderingen af Galatasaray:
'Vi vidste på forhånd, at det ville være en svær modstander. Vi har analyseret hvad der skete og vi skal forsøge at skabe flere chancer end i første opgør, Vi spillede ikke vores bedste kamp'.

Aftalen med Spotify:
'Jeg synes det er godt, som de fleste andre medlemmer og fans. Det er et skridt frem for klubben, for det er et vigtigt firma indenfor musik'.

Er det målet at vinde Europa League?
'Vores vigtigste mål er at deltage i Champions League til næste sæson og hvis vi vinder Europa League trofæet, kommer vi med. Jeg glæder mig meget til at vise, at vi kan spille med i Europa'.

.:FORSIDE:.