fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi har travlt og skal vinde hver eneste kamp'

FCBARCELONA.DK - 26.11.21

// Xavi // Villarreal

instabar


Xavi har holdt pressemøde forud for kampen i morgen aften mod Villarreal. Her udtrykte han tilfredshed med holdets præstationer i de seneste kampe, men han understregede også, at holdet har brug for at vinde i morgen.

'Det vil være et vendepunkt at besejre Villarreal. Vi er i en situation hvor vi har travlt, for vi skal vinde hver eneste kamp, fordi vi er vi langt efter de øverste hold. Vi skal starte med at vinde i morgen' indledte Xavi.

Her er hvad han ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Vurdering af Villarreal:
'Villarreal er et mere offensivt hold end både Espanyol og Benfica, der forsvarer sig langt tilbage på banen. Det bliver en svær kamp, specielt på deres bane, der er mindre end normalt. De har en af de bedste trænere i Spanien, så det bliver en svær kamp'

Indtrykket efter de første uger:
'Jeg er meget tilfreds med hvordan holdet reagerer. De vinder mange dueller og presser godt, men jeg mener vi skal turde mere i angrebet. Vi har nogle unge spillere, der skal vise større mod, men det skete også for mig, da jeg var på deres alder. Det er ikke nok at gøre det godt. Det skal være perfekt'.

'Jeg er tilfreds med vores forsvar og vores pres når vi har mistet bolden. Vi mangler noget i den sidste tredjedel af banen, hvor kampene bliver afgjort. Vi skal ind i deres felt og turde mere mand mod mand, men overordnet set er jeg tilfreds med, hvad jeg har set i kampene, men vi skal også kunne vinde dem'.

Ronald Araujos præstationer:
'Det er en fornøjelse at have ham, for han er en type der fejrer defensive aktioner og det er der ikke mange der gør. Han er fantastisk ved træningen og bakker de andre spillere op'.

Rygterne om Arthur Cabral:
'Alle hvad der skrives om forstærkninger er rygter og vi kan ikke tale om konkrete spillere. Vi må se til vinter om vi kan forstærke os og om der er penge til det. Enhver angriber der passer til Barcas måde at spille på, skal være velkommen'.

Dembélés fremtid i klubben:
'Jeg har haft en snak med ham, hvor jeg gjorde det klart, at han er vigtig, ikke bare for denne sæson, men for de kommende år. Det hele er op til ham. Jeg håber han forlænger, for han er en spiller der gør en forskel'.

Kan Dembélé starte inde i morgen?
'Han har det fint, men vi skal være forsigtige og passe på ham. Vi beslutter i morgen hvor mange minutter han får'.

Riqui Puigs situation i klubben:
'Han er ligesom alle andre i truppen. Han skal nok få sine chancer. Han er en spiller med et medfødt talent og han får muligheden for at gøre en forskel'.

Ansu Fatis tilstand:
'Det går går godt. Han er begyndt at løbe, men vi skal være forsigtige. Vi må se om vi tør løbe en risiko, som vi gjorde det med Ousmane. Ansu er en vigtig spiller og vi må ikke miste ham igen. Det hele vil afhænge af, hvilken fornemmelse han har'.

Ændringer i lægestaben:
'Jeg ønsker at omgive mig med folk jeg stoler oå, der er loyale. Derfor er det vigtigt for mig at have Ricard Pruna, som jeg mener er den bedste læge Barca hat haft. Vi må se hvornår han kan komme. Han burde aldrig have forladt klubben, for han er den bedste'.

.:FORSIDE:.