fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi tabte kampen på vores egne fejl'

FCBARCELONA.DK - 28.01.24

 


Inden at Xavi på pressemødet efter kampen mod Villarreal havde meddelt, at han stopper som træner til sommer, udtalte han sig til tv-stationen DAZN om selve kampen. Her lagde han ikke skjul på sin store skuffelse over resultatet.

'Jeg er rasende, for det er en kæmpe nedtur. Det var en kamp hvor vi havde fortjent sejren, for vi klarede det sværeste ved at komme tilbage, men derefter var vi ikke gode nok i vores bolbtab og derfra kom målet til 3-3. Resultatet afspejler ikke det man så i kampen, men vi tabte på vores egne fejl. Det er et hårdt slag og holdets humør er virkelig i bund, men vi er kommet ud af værre situationer' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi også sagde:

Straffesparket som VAR omgjorde:
'Jeg vil ikke skabe mere polemik, for så får jeg en straf. Det skal ikke være en undskyldning, men den aktion kom til at markere kampen. Fjerdedommeren sagde til mig, at der klart var straffe. Jeg vil ikke sige mere og I må selv se på tv-billederne'.

Hvem har ansvaret for nederlaget?
'Jeg ved at spillerne udpeges som de skyldige, men det er mig der er ansvarlig. Vi skal have ændret dynamikken, for denne liga begynder at se meget svær ud'.

De mange defensive fejl:
'Det handler om mangel på selvtillid og vi lukker mere ind end normalt. Deres tredje mål på en kontra må ikke ske. Vi mangler erfaring og det koster. Det havde været normalt at vi kom på 4-2, men så lukker vi vores rival tilbage i kampen. Vi havde sejren i egne hænder, men vi lod den slippe væk'.



// Xavi // Villarreal
.:FORSIDE:.