fbpx
Annonce

Xavi: Vi gør meget godt, men resultaterne udebliver'

FCBARCELONA.DK - 17.12.21

// Xavi // Elche

Xavi har holdt pressemøde op til kampen i morgen aften mod Elche. Her understregede han, hvor vigtigt det er få de tre point. Han kommenterede også på alle spekulationerne om Erling Håland.

'Det er en afgørende kamp for os i morgen, for de tre point er utrolig vigtige og det er årets sidste kamp på Camp Nou. Vi får brug for, at vores tilhængere møder frem og bakker os op' indledte Xavi.

'Holdet har brug for en sejr. Vi arbejder godt og engagementet er upåklageligt, men vi har brug for en sejr, for at kunne vende udviklingen. Vi skal have årets sidste seks point i morgen mod Elche og mod Sevilla på tirsdag' fortsatte han.

Her er hvad Barcas træner ellers sagde:

Kan Alba og Dembélé spille mod Elche?
'Både Jordi og Dembélé er klar og kan spille. Der var ikke tale om alvorlige skader, bare lidt krampe og ubehag i musklerne'.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Mulighederne i La Liga:
'Resultaterne er ikke kommet, men jeg tror stadig på det. Vi har en god fornemmelse og vi gør meget godt, men resultaterne følger ikke med. Det overordnede mål er at blive mellem de fire første og vinde titler. Vi afskriver ingenting på forhånd, men afstanden op til førstepladsen er stor'.

Årsagen til problemerne med spillet?
'Jeg har været her i lidt over en måned og der skal ændres nogle ting, ikke bare når det gælder spillere, men også dynamikken. Jeg er desværre kommet midt på sæsonen og har ikke haft nogle sæsonberedelser, men det er klart, at vi skal forstærke holdet, specielt i front'.

Forstår spillerne hvad Xavi vil?
'Vi mangler at få alle til at forstå det fodboldmæssige. Der er nogle spillere der har svært ved at forstå det, for det er anderledes at være i Barcelona. Spillerne anstrenger sig meget, men i morgen har vi brug for at vinde'.

Xavi oplevelse af de første uger:
'Det er sværere at opnå at spille som vi ønsker, end vi havde forventet, men vi må ikke stoppe op. Vi har brug for mere tid end forventet, men vi er på rette vej. I morgen vil være et godt tidspunkt at træde et skridt frem'.

Vil Xavi have Erling Håland til Barca?
'Lige nu er vores økonomiske situation svær. Vi skal være realistiske og klar over, at det ikke bliver nemt at forstærke holdet. Der er et problemer med lønloftet. Vi må se hvad der sker også når det gælder navne. Når det gælder Håland ved jeg ingenting, for det er ikke noget vi har talt om'.

Hvad sker der med Dembélés forlængelse?
'Jeg talte med ham i går og jeg er positiv. Han er glad og vil gerne blive, men det er et spørgsmål mellem hans agent og klubben. Han ved at han får en vigtig rolle, hvis han bliver. Han spiller godt, men mangler måske at score et mål, men han bidrager med meget'.

Barca møder Linares i Copa del Rey:
'Det bliver svært, for det afgøres over en enkelt kamp og på deres bane. De spiller i samme række som B-holdet, der vandt på deres bane, så vi har nogle informationer'.

.:FORSIDE:.