fbpx

Xavi må være tålmodig og håbe på forstærkninger

FCBARCELONA.DK - 23.06.22

// Xavi

Xavi ønsker en række ændringer på holdet og han har givet Barcas ledelse en liste over de spillere der skal væk og hvem han gerne vil have til klubben, men endnu er der ikke sket meget og derfor må han finde tålmodigen frem.

Xavi er udemærket klar over Barcas svære økonomiske situation, men præsident Joan Laporta har lovet at gøre alt for at opfylde trænerens ønsker. Endnu er der dog ikke kommet en eneste ny spiller til og det kniber gevaldigt med at få sendt spillere væk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Træningen starter allerede om 12 dage og her kommer Xavi til at arbejde med en række spillere som reelt ikke indgår i hans planer. Det eneste han kan gøre er, at håbe at det lykkes Laporta og den sportslige ledelse at gøre fremskridt.

Barca-præsidenten skal dog først skabe plads i økonomien til nye spillere. Der skal penge i kassen via nogle nye aftaler som man angiveligt er tæt på at indgå, men der skal også skabes plads i lønregnskabet og det kræver at nogle spillere rejser.

Der er derfor flere ting der skal falde på plads inden at Xavi kan gøre sig forhåbninger om, at få sine ønsker opfyldt. Transfervinduet lukker først den 31. august, så Xavi må være tålmodig og arbejde med det han har.

.:FORSIDE:.