fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg er stolt over mine spillere'

FCBARCELONA.DK - 09.11.22

// Xavi // Osasuna

Xavi var både glad og lettet, da han holdt et kort pressemøde efter 1-2 sejren over Osasuna. Han roste sine spillere for at kæmpe flot trods undertal og et par omdiskuterede dommerkendelser.

'Jeg sagde til spillerne i pausen, at de skulle tro på det og vi udnyttede vores muligheder. Vi var tålmodige og dette er sejr der skyldes mod og at vi troede på det. Jeg er meget stolte over mine spillere og det er sejr vi fejrede i omklædningsrummet' indledte Xavi.

'Det er en af de kampe hvor vi viste størst modenhed. Det er en fantastisk sejr, men der er intet der er afgjort i ligaen endnu' fortsatte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Dommerkendelserne:
'Vi føler os uretfærdigt behandlet, for der var nogle urimelige kendelser. Alt gik imod os. Ved deres mål var der frispark og Lewandowskis udvisning var tvivlsom, men vi havde modet og viste karakter. Det er en sejr der er guld værd'.

Fem point foran Real Madrid:
'Vi har forbedret os og holdet vokser. Spillerne har lyst til at vinde og nu er vi fem point foran Real Madrid, der har en kæmp færre. Vi fører ligaen i VM-pausen'.

Piqués udvisning:
'Vi havde tænkt at bruge ham, for Andreas (Christensen, red.) mangler kamprytme og Eric (García, red.) følte lidt problemer ved opvarmningen. Udvisningen skyldtes en ophidset stemning fordi vi følte os bortdømt. Derfor reagerede han og alle andre'.



.:FORSIDE:.