fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg er meget tilfreds med turen til USA'

FCBARCELONA.DK - 31.07.22

// Xavi // USA

Xavi tog sig god tid til at tale med pressen, da kampen mod New York Red Bulls var fløjtet af. Barca-træneren var tilfreds med turen til USA og han roste flere af spillerne, blandt dem Andreas Christensen.

'Jeg er meget tilfreds med turen. Vi har arbejdet godt fysisk. Varmen har hæmmet os, men vi har gjort det godt. I dag var en meget krævende kamp. Vi har haft forskellige scenarier i de fire kampe. Jeg er meget tilfreds og vi har stadig to uger til at træne og forberede os i' indledte han.

'Det var en intens kamp, hvor de markerede mand mod mand. Det blev en kaotisk kamp på mange måder. Vi spillede ikke som vi ville, men kampen krævede det. Vi brændte mange chancer og jeg synes vi var det bedste hold' fortsatte Xavi.

Her er hvad Barcas træner ellers udtalte:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Bliver Frenkie de Jong i klubben?
'Det ved jeg ikke. Det er stadig tid. Transfermarkedet løber til den 31. august og der kan ske mange ting. At han har spillet i forsvaret ikke noget signal. Jeg sender ingen signaler til mine spillere, men siger tingene direkte'.

Lewandowskis mange brændte chancer:
'Det var en træningskamp og det bekymrer mig ikke. Målene går ind ved træningen, men det gjorde de ikke i dag. Det er normalt at han føler frustration, for han har brug for at score, men det samme skete for Luis Suárez og Ferran Torres. Det handler ikke kun om mål, men også at lægge pres'.

Christensen og García har spillet meget:
'Jeg søger to centrale forsvarsspillere der kan føre bolden frem. Det er forsvarsspilleren der skal fordele boldene. De to gør det rigtig godt og Araujo er en god mulighed som højre back'.

Indtrykket af Dembélé:
'Jeg ved ikke hvad jeg mere kan sige om ham. Jeg kan lide ham som fodboldspiller. Man ser ikke mange som ham og derudover scorer han mål. Det er fantastisk. Jeg mener han er den bedste oplægger i ligaen og når han derudover scorer mål, så tænk hvilken type vi taler om'.

Oplevelsen af turen til USA:
'Det positive var tilhængerne, der stadig anerkender Barca. Det negative var varmen i Dallas og Las Vegas, der fik os til at aflyse to træninger, men generelt er indtrykket positivt'.

Minguezas skifte til Celta:
'Jeg glæder mig meget på Oscars vegne. Jeg ønsker ham det bedste. Jeg håber der er flere der rejser, for jeg har været meget klar overfor dem'.

Kommer der flere forstærkninger?
'Det ved jeg ikke. Det vil afhænge af hvordan vi står i forhold til fairplay-reglerne. Det er et økonomisk tema som vi er afhængige af, men jo flere, jo bedre'.

Indtrykket af Raphinha:
'Klubben har fulgt ham i to år. Det er en spiller vi rigtig godt kan lide og han kommer til at hjælpe os meget. Jeg synes det er en fantastisk signing, både for denne sæson og de kommende'.

Kan Barca vinde La Liga og Champions League?
'Vi må se. Det er målet, men tiden vil vise det. Vi vil forsøge at spille med i alle kampe'.

.:FORSIDE:.