fbpx
Annonce

Xavi: 'Igen var vi for dårlige foran mål'

FCBARCELONA.DK - 05.01.23

// Xavi // Copa del Rey

Det var en splittet Xavi, som mødte pressen efter onsdagens pokalgyser mod Intercity, hvor det blev til en kneben sejr på 3-4. Barca-træneren var tilfreds med spillet, men ikke med den manglede effektivitet foran mål.

Læs Xavis udtalelser her:

Kampen:
'Vi kan selvfølgelig ikke tage særligt tilfredse herfra. Endnu engang var vi alt for ineffektive foran mål og misbrugte alt for mange chancer, hvor vi kunne have bragt os foran med to. Også i forsvaret fejlede vi flere gange i afgørende aktioner'.

'Jeg synes, at vores spil var fint og der har jeg ikke så meget at brokke mig over. Det havde jeg heller ikke i kampen mod Espanyol. Det er en god nyhed, at vi spiller godt. Min store hovedpine er, at vi er så svage foran mål og at vi mangler så meget effektivitet i feltet. Det vigtigste er dog, at vi skaber chancerne, men vi skal simpelthen score på dem'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Flovt resultat?
'På ingen måde. Syv hold fra den bedste række er blevet sendt ud af hold fra lavere rækker, så at vi vinder med 3-4 og går videre kan aldrig være flovt. Copa del Rey er en meget svær turnering for favoritterne, da de små hold har alt at vinde og intet at tabe'.

Bekymring:
'Jeg er ikke så bekymret over vores fejl i defensiven, for de kan ske. De kommer også af, at vi ikke kan finde ud af at lukke kampene. Hvad der bekymrer mig er vores manglende effektivitet, for den har det med at straffe os. Rent spillemæssigt er jeg tilfreds og på ingen måde bekymret. I dag havde vi en god cirkulation i spillet, vi spillede med rytme og vi skabte masser af chancer. I det aspekt kan jeg ikke bede om mere'.

Araújo:
'Det er en fantastisk nyhed for os at have Araújo tilbage igen. Vi havde egentlig talt om, at han kun skulle have første halvleg, men han følte sig så godt tilpas, at han fik det første kvarter i anden halvleg også. Han er en meget vigtig spiller for os, en kriger og en leder. Jeg er meget glad på hans vegne'.

Atlético Madrid:
'Nu har vi god tid til at forberede søndagens kamp på udebane mod Atlético Madrid. Vi skal rette en masse ting og forbedre os, hvis vi vil have point i den kamp. Jeg er dog sikker på, at vi kan slå dem'.

.:FORSIDE:.