fbpx

Xavi: 'I forstår ikke hvad det er at spille i Barca!'

FCBARCELONA.DK - 09.12.21

// Xavi

ps5 art


Barca-spillerne leverede onsdag edndnu en forfærdelig indsats, da man tabte klart med 3-0 i Bayern München. Allerede ved pausen så det skidt ud, hvilket fik en rasende Xavi til at give spillerne en voldsom opsang.

Det har i denne sæson været tydeligt, at der hos adskillige spillere i truppen mangler vilje, gejst, motivation, stolthed og kærlighed til Barca. Det var også tydeligt i onsdagens kamp mod Bayern München, hvor catalanerne ikke var i nærheden af at matche tyskerne.

Dagen derpå kan den catalanske avis Sport afsløre, at det var en rasende Xavi Hernández, som gav spillerne en opsang i pausen. Her var holdets spil faldet fra hinanden og man var nede med 2-0. 

Artiklen fortsætter under annoncen


'Nogle af jer forstår ikke hvad det betyder at spille i Barca' skulle Xavi have råbt til spillerne i rent raseri, uden at sætte specifikke navne på. Barca-trænerens opråb passede dog til de fleste af de 11 spillere, som i første halvleg endnu engang havde præseteret langt under niveau.

Ifølge avisen Sport var det en mere afmålt og balanceret Xavi, som efter kampen udtrykte sin enorme skuffelse over spillerne og holdets præstation. Her var det en Barca-træner, som havde accepteret virkeligheden og erkendt, at holdet simpelthen ikke er bedre. 

Som Barca-tilhænger må man håbe, at klublegenden Xavi bedre end nogen anden er i stand til at se, hvor og hvor stor manglerne er hos den nuværende trup, og hvad der skal til for at ændre den dramatiske krise, som klubben finder sig i. En stor del af problemet ligger tydeligvis i indstillingen.

.:FORSIDE:.