fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var en utrolig vigtig sejr for os'

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// Xavi // Valencia

Det var en lettet Barca-træner der holdt pressemøde efter 0-1 sejren over Valencia på en scoring af Lewandowski i overtiden. Xavi erkendte at holdet ikke spillede nogen god kamp og derfor glædede han sig ekstra over de tre point.

'Det var en utrolig vigtig sejr for os og den kom nærmest i sidste sekund. Vi kunne næsten ikke tro det. Med det vi har oplevet på det seneste, troede jeg at der ville være offeside' indledte Xavi med et smil.

Her er hvad han ellers sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Holdets præstation:
'Vi spillede for utålmodigt og det skyldes nok hvad der skete i Champions League i onsdags. Vi havde det svært, specielt på den sidste fjerdedel af banen, hvor vi tog forkerte beslutninger. Jeg synes vi var bedre end Valencia og at vores sejr var fortjent. Vi spillede ingen excellent kamp og var ikke inspireret, men sejren er utrolig vigtig for holdet. Nu kan vi gå i seng på førstepladsen'.

García og Koundé udgik med skader:
'Det ser ikke ud til at være alvorlige skader, men kun nogle småting. Det har de begge fortalt mig, men vi må se. De er begge meget engageret og vil spille, også selvom der venter et VM'.

Robert Lewandowskis mål:
'Det er et kvalitetsmål. Robert er hentet for at gøre en forskel. Det ændrer ikke på, at vi har brug for at forbedre os og tage bedre beslutninger. Det kunne være endt uafgjort og det ville skabe et drama. Der er meget der skal forbedres'.

.:FORSIDE:.