fbpx
Annonce

Xavi: 'Det motiverer os at vinde Europa League'

FCBARCELONA.DK - 16.02.22

// Europa League

ps5 art


Xavi holdt onsdag eftermiddag pressemøde forud for torsdagens kamp i Europa League mod Napoli. Barca-træneren slog fast, at det motiverer truppen at vinde turneringen for første gang i klubbens historie.

Læs Xavis udtalelser her.

Europa League:
'Det er klart, at det ikke er rart at høre Champions League hymnen i fjernsynet, når man ikke selv er med i turneringen som man plejer. Samtidig motiverer det dog også at være med i Europa League og kunne vinde denne turnering for første gang. Vi vil vise, at vi er konkurrencedygtige i Europa og samtidig vil en sejr i denne turnering give os adgang til Champions League i næste sæson. Europa League er en stærk turnering - der er ikke tale om 3. division'.

Napoli:
'I morgen møder vi Napoli, som er et meget stærkt holdt. De kunne lige så godt have været med i Champions League - så gode er de. Der er ingen tvivl om, at vi skal spille op til vores bedste for at slå dem. Jeg mener ikke, at vi kan kalde os for favoritter, men vi kan helt sikkert vinde og gå videre. Napoli er et fantastisk hold, som kæmper med om at vinde Serie A'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Eric Garcia:
'Jeg har fuld tillid til Eric Garcia og er ikke i tvivl om, at han kan præstere godt for os. Han er godt klar over, at han begik en fejl mod Espanyol og det har selvfølgelig påvirket ham. Nu skal han have noget mere spilletid, så han kan få selvtilliden tilbage. Han bliver vigtig for os i de kommende kampe'.

Kritik:
'Barca er et af de sværeste steder at være spiller. Hvis du laver den mindste fejl, så bliver du straks udpeget til skurk. Sådan er gamet og det må man acceptere. Jeg prøvede det selv som spiller og det hjalp mig til at blive bedre'.

Dembélé:
'Dembélé kan få spilletid på hjemme- og udebane. Om han spiller eller ej kommer udelukkende an på, hvordan han ser ud til træning og om han ser bedre ud end de andre. Han kan sagtens få spilletid i morgen mod Napoli. Mod Espanyol hjalp han os meget i de 20 minutter, hvor han var på banen'.

Træner i 100 dage:
'Jeg har nu været træner for Barca i 100 dage, men det føles som 100 år. Vi har været igennem nogle hårde tider, med skader, corona, et transfervindue og med skuffende kampe. Vi fortsætter dog i den rigtige retning og vi vil gøre alt for at få Barca tilbage på toppen.

Luuk de Jong:
'Han har fået mere spilletid end hvad han måske selv regnede med, men efter at have set ham træne er det ingen overraskelse for mig. Han træner helt fantastisk. Han har hjulpet os meget og det vil han fortsat gøre i resten af sæsonen. Han er i stand til at være farlig i feltet og afslutte godt. Det har vi brug for'.

Ferran Torres:
'Jeg er meget tilfreds med Ferran. Han imponerer mig både som central angriber og på kanten. Det er en fantastisk signing vi har foretaget os. Han er professionel og han hjælper os utroligt meget i kampene'.

.:FORSIDE:.