fbpx
Annonce

Wolverhamtpon intensiverer jagten på Nico González

Anders Lang Jensen - 06.06.22

// Nico González

Barca har et stort ønske om at hente portugisiske Rúben Neves i Premier League-klubben Wolverhamtpon, men englændernes priskrav er for høje. Omvendt er Wolves stærkt interesserede i Barcas Nico González.

Selvom 20-årige Nico González har stor tillid fra Xavi, kan et skifte væk fra klubben denne sommer alligevel ikke helt afvises. Barca ønsker angiveligt at forstærke den centrale midtbane med Rúben Neves, og skal en handel blive en realitet, er Barca nødt til at sende en spiller den anden vej.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er åbne for en byttehandel med Wolverhamtpon og har foreslået navne som Riqui Puig, Óscar Mingueza og Martin Braithwaite. Den eneste englænderne dog skulle være interesserede i, er Nico González, og det kan presse klubben til at sende midtbanetalentet til engelsk fodbold. Det skriver avisen Sport.

Nico selv ønsker at forblive i Barca, men han er ifølge avisen også klar over, at vejen til spilletid kan synes meget lang, hvis Barca forstærker sig yderligere på midtbanen. Den forgangne sæson bød heller ikke på fast spilletid under Xavi for Nicos vedkommende.

.:FORSIDE:.