fbpx
Annonce

Wolverhampton ventes ikke at udnytte Trincão-option

Anders Lang Jensen - 04.03.22

// Francisco Trincao

ps5 art


Barca sendte i sommer portugisiske Francisco Trincão på lån til engelske Wolverhampton, og englænderne fik en købsoption på 40 millioner euro med i aftalen. Det ventes dog ikke, at Wolves udnytter optionen til sommer.

I sommeren 2020 købte Barca Francisco Trincão i portugisiske Braga, og den første sæson var svær for den unge kantspiller. Derfor fandt parterne en fin løsning med en lejeaftale i engelsk fodbold for at få gang i karrieren igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Starten var god, men de seneste måneder har været mere udfordrende for Trincão. Offensivspilleren er ikke en bærende del af Wolverhampton-holdet mere, og det får betydning for, om hvorvidt han vender tilbage til det catalanske til sommer.

Ifølge Mundo Deportivo har englænderne ingen planer om at betale de 40 millioner euro til sommer for Francisco Trincão. Meget tyder derfor på, at Barca får portugiseren tilbage i truppen. Kan man realisere et salg af Trincão, vil det dog være at foretrække fra ledelsens perspektiv. På den måde vil der være midler til at finansiere det potentielle køb af Erling Haaland.

.:FORSIDE:.