fbpx

Villarreal ventes at kræve 42 mio. euro for Foyth

FCBARCELONA.DK - 17.08.22

// Juan Foyth

Barcas vicepræsident Mateu Alemany mødtes i går med højrebacken Juan Foyths agent for at forhandle om et skifte fra Villarreal, men den spanske klub vil ikke sælge og derfor kræver de spillerens frikøbsklausul bragt i spil.

Det kan godt være at Barca vil have fat i argentinske Juan Foyth og interessen menes også at være gengældt. En helt anden ting er hvad Villarreal siger, for de har tilsyneladende ingen intentioner om at slippe den 24-årige spiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Avisen Mundo Deportivo fortæller, at Villarreal-træner Unai Emery ikke ønsker at slippe en af sine indiskutable spillere. Derfor skulle han have meddelt sin klubs sportslige ledelse, at der ingen grund er til at indlede forhandlinger med Barca.

Barca har angiveligt ikke sendt en forespørgsel til Villarreal endnu, men det forventes at ske indenfor de kommende dage. Her vil svaret så blive, at Barca må betale de 42 millioner euro som Foyths frikøbsklausul lyder på.

Det er nok en del mere end Barca havde forestillet sig og hvis Villarreal viser sig umulige at forhandle med, bliver det mere end svært at hente argentineren til den catalanske hovedstad.

.:FORSIDE:.