fbpx
Annonce

Vicepræsident: 'Vores håb ligger på Xavis skuldre'

Anders Lang Jensen - 02.11.22

// Rafa Yuste

Efter en hektisk sommer, hvor mange nye profiler kom til klubben, var forventningerne store omkring Barca, specielt i Champions League-turneringen. Holdet er dog røget ud, men tiltroen fra ledelsen er stadig tårnhøj.

Resultaterne i ligaen har været positive, hvor håbet omkring et mesterskab stadig eksisterer, mens skuffelsen i Champions League er kolossal. Det har været et hårdt slag for projektet, men tilliden er fortsat i top.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Det er skuffende at være ude af Champions League, fordi vi som klub altid sigter efter at vinde alle trofæer, men vi vil fortsætte med at kæmpe for at give fansene de trofæer, de fortjener’, siger Barcas vicepræsident Rafa Yuste til avisen Sport.

’Tiltroen til Xavi er dog stadig fuldstændig klar. Han ved, hvad der skal gøres, og han arbejder med et hold, der er under opbygning. Hele vores håb ligger på Xavis skuldre. Han er den træner, vi vil have, og hans trup forbedrer sig skridt for skridt. Jeg er overbevist om, at han kommer til at give os titlerne’, slutter Rafa Yuste.

Tredjepladsen i Champions League-gruppen betyder, at Barca efter nytår skal spille Europa League for anden sæson i træk.

yuste1

.:FORSIDE:.