fbpx
Annonce

Vicepræsident: 'Det kræver 500 mio. at redde Barca'

Anders Lang Jensen - 10.06.22

// FC Barcelona

Barca kæmper lige nu en hård kamp mod klubbens økonomi i jagten på også at forstærke truppen i sommerens transfervindue. Barcas økonomiske vicepræsident Eduard Romeu forklarer, at klubben fortsat kæmper med fortiden.

Da den nuværende ledelse overtog klubben, var det et Barca i en skidt forfatning. De dybe økonomiske huller er fortsat en realitet i det catalanske, men ledelsen er i fuld gang med at vende situationen, selvom der er lang vej igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Situationen er stadig kritisk. Fordelen er dog nu, at vi ved, hvor vi står, og vi er klar over, hvor problemet ligger. Vi ved, hvad hele dramaet går ud på så at sige’, siger Barcas økonomiske vicepræsident Eduard Romeu til avisen Sport.

’Det tal, der har forsaget mest skade, er den store ubalance, vi har overtaget gennem tiden – et samlet beløb på minus 500 millioner euro. Det tal havde været 150 millioner euro højere, hvis vi intet havde gjort. Hvis nogle giver os 500 millioner euro, vil det hjælpe os – det er beløbet, der kræves for at redde Barca’, slutter han.

Ledelsen arbejder for tiden på mulige salg af forskellige rettigheder i klubben – blandt andet Barcas TV-rettigheder.

.:FORSIDE:.