fbpx
Annonce

Valencia afviser aftale med Barca om Carlos Soler

FCBARCELONA.DK - 02.05.22

// Carlos Soler

Mandag morgen kunne den madrilenske avis AS meddele, at Barca angiveligt har lavet en aftale med Valencia om købet af midtbanespilleren Carlos Soler for 20 millioner euro. Nu afviser Valencia dog historien i en pressemeddelelse.

Ifølge avisen AS skulle Barca ellers have indgået en aftale med Valencia om købet af den 25-årige spanske midtbanespiller, Carlos Soler. Avisen meldte om en pris på 20 millioner euro og derudover påstod de også, at præsident Joan Laporta i samme forbindelse skulle have besluttet at sælge Frenkie de Jong.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Mandag formiddag udsendte Valencia så en pressemeddelelse, hvor man afviste enhver form for aftale med Barca om Carlos Soler. Her skrev man derimod, at man forhandler om en forlængelse med spanieren.

'På baggrund af historien bragt af avisen AS kan Valencia CF kategorisk afvise, at der er en aftale eller at der foregår forhandlinger med FC Barcelona om salget af Carlos Soler. I øjeblikket forhandles der med spilleren og hans agent om en kontraktforlængelse' skrev Valencia.

Om Valencias udmelding er sand eller om pressemeddelelsen blot er den del af taktikken for at maksimere prisen i forhandlingerne med Barca vides endnu ikke. Det endelig svar får vi først i løbet af sommeren, når transfervinduet åbner.

.:FORSIDE:.