fbpx
Annonce

Uvist hvordan Braithwaite og Umtiti modtages i aften

FCBARCELONA.DK - 07.08.22

// Gamper // Martin Braithwaite // Samuel Umtiti

I aften bliver holdet præsenteret for tilhængerne inden ligastarten om en uge. Både Braithwaite og Umtiti er med i truppen uden at have en fremtid i klubben, men spørgsmålet er hvordan tilhængerne modtager de to uønskede spillere.

Det kom bag på de fleste at Martin Braithwaite og Samuel Umtiti kom med i truppen til aftenens Gamper-opgør mod mexicanske Pumas. De to indgår ikke ikke i Xavis planer og derfor var de ikke med på træningsturen til USA. Af samme årsag ville det være oplagt at se bort fra dem til Trofeu Joan Gamper også.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er de alligevel med i truppen, der i alt er på 31 mand, så det er oplagt, at ikke alle kommer i aktion. Her kan det næsten tages for givet, at hverken Braithwaite eller Umtiti får spilletid i aften.

Inden kampen fløjtes i gang vil spillerne bliver præsenteret én for én for tilhængerne på Spotify Camp Nou. Det gælder også de to spillere og hvilken modtagelse de to får, er svær at forudse.

Den bliver dog næppe varm og positiv, for den generelle opfattelse af de to af, at de modsætter sig at forlade klubben af økonomiske årsager. Hverken Braithwaite eller Umtiti er særligt populære i den catalanske hovedstad og det får de nok at mærke, når de løber på banen.

Det catalanske publikum har dog for vane at opføre sig civiliseret, men der vil nok alligevel være en del der benytter lejligheden til at pifte, når det bliver danskerens og franskmandens tur til at løbe på banen.

Trofeu Joan Gamper fløjtes i gang kl. 20 og den vises ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.