fbpx
Annonce

United og Chelsea skærper kampen om De Jong

FCBARCELONA.DK - 01.08.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong vil blive i Barca og catalanerne vil gerne beholde ham, men kun hvis han går ned i løn. Nu meldes der om, at Manchester United og Chelsea indleder et sandt kapløb for at overbevise hollænderen.

Spekulationerne om Frenkie de Jongs fodboldmæssige fremtid tager til i styrke, efter at der meldes om øget aktivitet såvel hos Manchester United som hos Chelsea. Begge klubber har snart længe været interesseret i De Jong, men det usædvanlige er, at hovedpersonen selv ikke ser ud til, at ville væk fra Barcelona.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Avisen Sport melder at United er klar med de 80 mio. euro som Barca angiveligt kræver, ligesom de vil give De Jong en kontrakt der er væsentlig bedre end den han har i Barca.

Derudover skulle Chelsea også have øget deres bestræbelser på at overbevise midtbanespilleren. Her spiller også det sportslige ind, for Chelsea er med i Champions League i modsætning til United.

I Barcelona håber man at De Jong vil tilpasse sin løn til præsident Laportas nye principper, men man kan ikke tvinge ham til det. Lykkes det ikke at blive enige om en lønnedgang, kan et salg blive aktuelt, da ingen kan forestille sig, at De Jong holder fast i at blive hvis han ved han er uønsket.

For både United og Chelsea handler det altså mere om at overbevise Frenkie de Jong end at blive enig med Barca. Det helt store spørgsmål er, hvor længe sagen kan trække ud, men det kan godt tage et stykke tid, for transfervinduet lukker først om en måned.

.:FORSIDE:.