fbpx

Frenkie De Jong: 'Jeg spillede ikke godt i dag'

Peter Vyff - 26.11.23

 


Barca endte kun med at tage det ene point med tilbage til Catalonien, efter det uafgjorte resultat mod Rayo Vallecano. Det var derfor en særdeles frustreret Frenkie de Jong, der stillede op til interview efter kampen.

Et af højdepunkterne i kampen var den tilbagevendte Frenkie de Jong, der efter at have siddet ude med en skade i to måneder, igen var at finde i startopstillingen. Hollænderen leverende en udemærket præstation på midtbanen, og blev efterfølgende også kåret til kampens spiller.

Kåringen var dog ikke noget som den 26-årige De Jong selv var ret enig i, da han efterfølgende blev spurgt ind til sin egen præstation. 'Jeg spillede ikke godt i dag. Jeg følte mig ikke helt tilpas på banen' sagde hollænderen til tv-stationen DAZN.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har haft store problemer med at finde niveauet i løbet af de sidste par måneder, og efter indsatsen mod Rayo Vallecano erkendte De Jong, at formen har været for dårlig. 'Vi har ikke spillet godt, og vi er slet ikke på det niveau, som vi ønsker at være. Vi skal arbejde meget hårdt for at forbedre os' forklarede midtbanespilleren.

De Jong kom efterfølgende også ind på de mange skader, som holdet har lidt under. 'Vi har haft for mange skader i efteråret, og det har påvirket hele holdet. Men det er en lang sæson, og vi har stadig alt at spille for. Vi ved, hvor vi skal forbedre os, især i vores boldbesiddelse, hvilket vi også så i dag' sagde landsholdsspilleren.

Hollænderen blev afslutningsvis bedt om at kommentere på hændelsen til sidst i kampen, hvor der kraftigt blev appellereret for et straffespark begået mod Raphinha. 'Jeg så ikke situationen tydeligt nok, og kan ikke kommentere på det' afsluttede De Jong.// Frenkie de Jong // Rayo Vallecano
.:FORSIDE:.