fbpx
Annonce

Top 10: Her er de mest læste artikler i 2022

FCBARCELONA.DK - 01.01.23

// fcbarcelona.dk

Vi har nu alle lagt året 2022 bag os og nu tager vi sammen fat på 2023 med optimisme og store forhåbninger. Her på fcbarcelona.dk tager vi lige et sidste tilbageblik på det forgangne år og på de mest læste artikler her på siden.

2022 har endnu engang været et begivenhedsrigt år på Camp Nou, som mere en andet har været præget af den økonomiske og sportlige genopretning, som klubben har taget fat på og som man stadig arbejder hårdt på at gennemføre. Holdet er blevet forstærket og med Xavi i spidsen er der fremgange at spore, men stadigvæk lang vej igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den mest læste artikel i 2022 har en dansk hovedrolle, da den omhandlede afsløringen af, at Martin Braithwaite forlod Barca i sommer. Angriberen indtager endda også fjerdepladsen, mens landsmanden Andreas Christensens første træning i Barca også er i Top 10. Udover den danske duo finder vi også artikler om spillernes løn, Messi, Dembélé, Håland, Umtiti samt Aubameyangs måljubel efter scoringen i 0-4 afklapsningen af Real Madrid på Bernabeu.

Herunder har vi samlet en Top 10 over de mest læste artikler på fcbarcelona.dk i hele 2022. Du kan trykke på hver af artiklerne for at læse dem igen.

1. Avis: Martin Braithwaite forlader Barca
2. Oversigt: Her er de bedst betalte spillere i Barca 
3. Avis: Messi har anmodet om at skifte tilbage til Barca
4. Martin Braithwaite overraskede med nyt look
5. Dembélé svarer igen med følelsesladet besked
6. Medie: Håland har besluttet at skifte til Barca
7. Messi: 'Jeg tror ikke jeg spiller meget længere'
8. Video: Andreas Christensens første træning 
9. Derfor har Barca forlænget med Samuel Umtiti
10. Aubameyang forklarede pudsig fejring ved 0-4-målet

Relaterede artikler:

.:FORSIDE:.