fbpx
Annonce

Aubameyang forklarede pudsig fejring ved 0-4-målet

FCBARCELONA.DK - 21.03.22

© Getty Images
// El Clásico // Real Madrid // Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang scorede to af Barcas fire mål i holdets 0-4 afklapsning af Real Madrid. Et af målene blev fejret på en usædvanlig måde og efter kampen forklarede angriberen hvad det handlede om.

Det var efter Aubameyangs anden scoring at det pudsige optrin fandt sted.Spilleren løb ud til en tilskuer og fik en rød glaskugle som han holdt frem i strakt arm og satte to fingre mod panden. Efter kampen blev han spurgt til fejringen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det var en Dragon Ball og med den kan du bede om et ønske. Jeg ønskede at vinde og score et mål for mine bedsteforældre, der ikke er her mere og for min familie. Det var en ven der gav mig den. Det var noget jeg fandt på i dag' kom det fra den dobbelte målscorer til Barca TV efter kampen.

Netop målet til 0-4 skabte stor polemik på Bernabeu, for linjevogteren havde flaget oppe og Madrids spillere stoppede op. Aubameyang fortsatte dog og scoringen blev godkendt af VAR. 'Jeg vidste at jeg ikke var offside, så jeg fortsatte til det sidste. Bolden løb lidt fra mig, men det var et flot mål på oplæg af Ferran' kom det fra ham.

Han glædede sig over, at have bidraget til den flotte sejr. 'Det er vigtigt at hjælpe holdet som jeg kan, men det var en stor kamp af alle. Denne sejr bør være starten på en ny æra' afsluttede Aubameyang.

.:FORSIDE:.