fbpx
Annonce

Avis: Martin Braithwaite forlader Barca

Markus Johannessen - 26.08.22

// Martin Braithwaite

Det har ikke været nemme forhandlinger mellem Barca og Braithwaite, hvad angår danskerens exit. Nu ser det dog ud til, at de to parter er nået til enighed og at angriberens afgang realiseres inden længe. 

Martin Braithwaite har i flere måneder nægtet at indfri Xavis ønske om, at han forlader truppen. På trods af adskillige tilbud fra store klubber i både Premier League og La Liga, lykkedes det ikke at lokke danskeren til en anden klub. Den 31-årige angriber tilbød efterfølgende Barcas ledelse at ophæve sin kontrakt, hvis klubben betalte ham løn for de to resterende sæsoner, som han ville have haft tilbage af sin oprindelige kontrakt. Det gav Barca afslag på. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu ser situationen dog ud til at lysne, da de to parter angiveligt er nået til enighed. Ifølge den catalanske avis Sport har Martin Braithwaites repræsentant, Ali Dursun, været i Barcelona siden igår og har allerede indgået en aftale med klubbens ledelse. Danskerens afgang ender ikke som nogen af parterne ønskede, men en afslutning på sæbeoperaen er i begge parters interesse. 

Barca er angiveligt gået med til at betale Braithwaite omtrent 3 millioner euro i modsætning til de 5 millioner euro, som han bad om til at starte med. Det er efter sigende det endegyldige punktum i forhandlingerne og det ser ud til, at Xavi langt om længe er nået i mål med at afskrive både Samuel Umtiti og Martin Braithwaite. 

.:FORSIDE:.