fbpx
Annonce

Top 10: Her er de mest læste artikler i 2021

FCBARCELONA.DK - 01.01.22

ps5 art


Vi har nu alle lagt året 2021 bag os og nu tager vi sammen fat på 2022 med optimisme og store forhåbninger. Her på fcbarcelona.dk tager vi lige et sidste tilbageblik på det forgangne år og på de mest læste artikler her på siden.

2021 har været et dramatisk og turbulent år på Camp Nou. Udover coronapandemien, som har hærget for andet år i træk, så har man i Barca været vidne til et skelsættende år. Joan Laporta er kommet til som præsident, Xavi Hernández erstattede Ronald Koeman som cheftræner og sidst men ikke mindst var 2021 året, hvor Lionel Messi forlod klubben.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og det er da også Lionel Messi, som er hovedperson i årets mest læste artikel. Den omhandler argentinerens afskedsmiddag med Barca-spillerne kort før, at han annoncerede sin afsked på et pressemæde. Herefter har der som altid været store interesse for spillernes luksusbiler, mens også spillere som Gavi, Griezmann, Haaland og Cristiano Ronaldo har fundet vej til Top 10.

Herunder har vi samlet en Top 10 over de mest læste artikler på fcbarcelona.dk i hele 2021. Du kan trykke på hver af artiklerne for at læse dem igen.

1. Messi holdt afskedsmiddag for holdkammeraterne
2. Video: Spillerne valgte deres egen nye luksusbil
3. Afsløring: Så lidt tjener Gavi i Barca
4. Griezmanns vilde kontrakt med Barca er blevet lækket
5. OFFICIELT! Lionel Messi stopper i Barca!
6. Medie: Her er Hålands vanvittige lønkrav til Barca
7. Cristiano Ronaldo opmuntrer skadet Ansu Fati
8. Officielt: UEFA straffer Super League klubberne hårdt
9. Officielt: Nu tilhører Leo Messi ikke længere Barca!
10. Barca sikrer sig gigantisk kapitalindsprøjtning

.:FORSIDE:.