fbpx
Annonce

Ter Stegen melder afbud til Nations League til juni

FCBARCELONA.DK - 04.05.22

// Ter Stegen

Ter Stegen har brug for en pause. Det erkender Barca-keeperen uden problemer og derfor har han i samråd med den tyske landstræner Hansi Flick, valgt at melde afbud til sommerens UEFA Nations League.

Om mindre end en måned skydes Nations League i gang og her er Tyskland blandt de deltagende lande. Under normale omstændigheder ville Marc-André ter Stegen være en del af den tyske trup, men sådan bliver det ikke denne gang.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca-keeperen føler sig slidt og har derfor aftalt med landstræner Hansi Flick, at det er bedst med en længere pause fra fodbolden.'Jeg er altid glad for at spille på landsholdet, men efter tre intense sæsoner uden sommerpauser, er jeg glad for, at landstræneren bakker op om min pause' lyder det i en udmelding fra Ter Stegen på det tyske fodboldforbunds hjemmeside.

Her kommer Hansi Flick også med en kommentar. 'Marc og jeg har talt meget om hans personlige situation på landsholdet og i FC Barcelona. Han er en af de bedste målmænd i verden, men grundet hans skader, har han ikke kunne holde ferie de seneste år. Med tanken på det kommende VM i Qatar, er det vigtigt med en pause fra træning og kampe' udtaler han.

Meldingen om Ter Stegens afbud er en god nyhed for Barca, for så vil det være en frisk og veludhvilet keeper der møder frem for at indlede den nye sæson efter sommerferien.

.:FORSIDE:.